Opinie - Biuro turystyczne ELBA

Opinie - Biuro turystyczne ELBA

Przejdź do treści

Menu główne:

Opinie

11 komentarze
Średnia ocena: 1114.3/5

1 2
Jadwiga
2018-11-13 18:32:16
Oj, byłam w kilku miejscach z tym biurem ;zChorwacja:,Anglia - Szkocja, Francja, Egipt, Sycylia no i czeka Petersburg POLECAM
GRAŻYNA
2018-05-23 09:09:12
Dobra organizacja,hotele godne polecenia ,mili kierowcy,wspaniali piloci wycieczki.Biuro godne polecenia.Dziękujemy i prosimy o więcej takich przeżyć!!! Grażyna,Robert i Maciej.
Elżbieta
2018-05-09 19:23:38
To już kolejny wyjazd z biurem ELBA. Tym razem Chorwacja i Bośnia. Organizacja, hotele, wyżywienie na najwyższym poziomie. Kierowcy wspaniali. Pani Iwonko - jeszcze raz bardzo dziękujemy. ELŻBIETA Z MICHASIĄ.
Arleta Przebitkowska
2018-05-07 12:24:53
Dziękujemy za wspaniałe przeżycia , piękne widoki. Hotele godne polecenia .Wszystko na wysokim poziomie z Tym biurem można jechać na koniec świata .

Dziękujemy Arleta z Paulinką .
Ela
2017-06-20 12:22:29
Biuro godne polecenia, bardzo dobra organizacja, wspaniali kierowcy, ciekawe miejsca
Ewa
2016-06-10 07:58:34
Bardzo serdecznie dziękujemy za transport z tak miłym, błyskawicznie przejeżdżającym zakorkowane ulice Poznania i bardzo PUNKTUALNYM kierowcą. Wszyscy uczestnicy wyjazdu, byli zachwyceni Pani pracownikiem . To bardzo dobrze świadczy o wykonywanych przez firmę usługach, dlatego z ogromną satysfakcją i przyjemnością będziemy Państwa polecać WSZYSTKIM. Dziękujemy bardzo, życzymy miłego dnia i proszę w naszym imieniu podziękować Panu Kierowcy. :):)
BOGUMIŁA
2016-05-30 21:57:09
Chciałabym serdecznie podziękować w swoim imieniu i mojej siostrzenicy za umożliwienie nam spędzenia wspaniałego urlopu na Sycylii.
Z wyjazdu jesteśmy bardzo zadowolone. Był to nasz drugi wyjazd z biurem Elba.
Już teraz przymierzamy się do wyjazdu w przyszłym roku.

Krzysztof
2016-01-28 11:13:48
Biuro w każdej mierze godne polecenia!
ZENON
2015-12-19 13:07:26
Dziękuję za Pragę. Polecam innym. Zimą Praga też jest cudowna. Warto to sprawdzić. Będę korzystał z waszych ofert.
ANNA
2015-12-19 13:03:06
Bardzo dziękujemy za wspaniałą wycieczkę do Pragi. Przewodni Wacław to mistrz. Brawo !!!. Polecam i zachęcam.
1 2

W tm miejscu możesz dodać opinie
na Nasz temat. Z góry dziękujemy
za wszyskie oceny i komentarze

Biuro Elba 2017
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego